Ukupna cena:

GREJS KELI ZELENA - Jelena Mesić Gak

  • GREJS KELI ZELENA - Jelena Mesić Gak
6.72 EUR
7.39 USD
800.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: GREJS KELI ZELENA - Jelena Mesić Gak

Ljubav, izdaja, prevara i opraštanje su osnovne teme ove izuzetne, dirljive priče nadarenog pripovedača Jelene Mesić Gak. Majstorski nas vodi na zavodljivo putovanje jedne beogradske porodice koja u potrazi za boljim životom napušta zemlju. Njihov složeni put prožet je svime što život ume da nam donese, pokaže i ponudi kako bismo odrasli, shvatili, postali zreliji i iskusniji, i naučili da se suočavamo i rešavamo probleme koji su neizbežni, kao i da uživamo u onoj drugoj, nežnoj, lepoj, negujućoj strani života.

Ovaj roman se čita u dahu. Impresionira autorkin smisao za detalj, umeće da nam dočara, kao zaustavljene trenutke, lepote opisa prirode, Njujorka, Havane i Lisabona kroz pronicljivo sagledavanje suštine Ijudskih karaktera.

Roman koji tera na preispitivanje sopstvenog života, rešavanje situacija i sagledavanje posledica odluka koje smo doneli, a koje su nas odvele jednim od mogućih puteva koje život pred nas stavlja.

pismo: Latinica
strana: 277
format: 20 cm
povez: Broš

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption