Domaća Knjižara
Ukupna cena:

VAŠ DUHOVNI KOMPAS - Džoan Borisenko, Gordon Dvirin

  • VAŠ DUHOVNI KOMPAS - Džoan Borisenko, Gordon Dvirin
8.16 EUR
8.57 USD
972.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: VAŠ DUHOVNI KOMPAS - Džoan Borisenko, Gordon Dvirin

“Elegantan, jednostavan i praktičan vodič pomoću kog ćete stupiti u kontakt sa višim bićem u sebi i iskusiti nepregledno obilje beskonačnih mogućnosti.“
Dipak Čopra

Zašto smo ovde? Da li ispunjavamo svoju životnu svrhu? Šta to evoluciona inteligencija pokušava da kaže kroz nas? U ovom vremenu globalnih promena, nesigurnosti i duhovnog lutanja, ljudi postavljaju ova prastara pitanja s obnovljenom radoznalošću. Postoji žeđ za svrhom i značenjem – nastupa praskozorje shvatanja da sreća nije roba koja se može pribaviti zlatnom karticom. Ispunjenje i radost prirodno proističu iz sposobnosti da se bude prisutan u životu, u njegovom odvijanju, i da se sluša – spozna – najbolja mogućnost u bilo kojoj situaciji i tako pokrene prosvetljena, saosećajna akcija. Džoan i Gordon se nadaju da će vam Vaš duhovni kompas pomoći da odete još dalje od konvencionalnih načina primanja saznanja i otvorite za sebe beskrajnu evolucionu inteligenciju koja je neophodna da bi se načinio skok ka punijem samoostvarenju, kako u sopstvenom životu, tako i u celom svetu.

Dr Džoan Borisenko je međunarodnoj javnosti poznata po svom zastupanju duhovnosti, integrativne medicine i neodvojivosti uma i tela. Doktor je medicinskih nauka sa Harvarda, klinički psiholog, pisac mnogih knjiga i ko-osnivač „Klaritas instituta za interspiritualna istraživanja“ i direktor „Interspiritualnog programa obuke za mentore“ pri istoj instituciji.

Dr Gordon Dvirin je predsednik „Dvirin end asousijets“, firme koja se bavi savetovanjem na polju organizacije i ljudskog razvoja. Njegova interesovanja obuhvataju unapređenje socijalnog, emocionalnog i duhovnog života dece, obučavanje predvodnika i proširivanje i otkrivanje novih horizonata za globalnu budućnost. Ko-osnivač je „Klaritas instituta za interspiritualna istraživanja“ i „Interspiritualnog programa obuke za mentore“ pri istoj instituciji, a ujedno i ko-autor (sa suprugom Džoan Borisenko) knjige Kako reći „da“ promeni.

br. str.: 245 | povez: broš | Pismo: latinica | Format: 150mm x 230mm

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption