Domaća Knjižara
Ukupna cena:

MOĆ LJUBAVI - Don Miguel Ruis

  • MOĆ LJUBAVI - Don Miguel Ruis
4.19 EUR
4.40 USD
499.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: MOĆ LJUBAVI - Don Miguel Ruis

Nastavljajući da nam prenosi mudrosti starih Tolteka ovaj čudesni autor bori se s predrasudama koje podrivaju ljubav, stvaraju drame i donose patnju. Ilustrujući svoje poruke mudrim i uverljivim pričama, Ruiz nam pokazuje kako da iscelimo svoje emocionalne rane i steknemo vedar duh koji je od suštinske važnosti za odnose ispunjene ljubavlju. Moć ljubavi nam objašnjava zašto "dresura" i "pojam savršenstva" vode ka samoodbacivanju, zašto rat za preuzimanje kontrole uništava većinu veza, zbog čega tražimo ljubav u drugima i kako da otkrijemo ljubav u sebi, te kako da konačno oprostimo i prihvatimo i sebe i druge. "Sreća može poteći samo od vas, kao posledica vaše ljubavi. Kada ste svesni da vas niko drugi ne može usrećiti i da sreća zavisi od vaše ljubavi, steći ćete najuzvišeniju moć Tolteka: moć Ljubavi."

Format: 130mm x 190mm
br. str.: 152
povez: broš
Pismo: latinica

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption