Domaća Knjižara
Ukupna cena:

IZA SUPERPRIRODE - Lajl Votson

  • IZA SUPERPRIRODE - Lajl Votson
6.01 EUR
6.31 USD
715.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: IZA SUPERPRIRODE - Lajl Votson

Novi naučni pogled na natprirodno

Lajl Votson, čuveni engleski antropolog i biolog, je jedan od najuspešnijih autora iz oblasti popularne nauke i posebno – graničnih područja nauke. Koliko paranormalnih događaja možemo da objasnimo na osnovu znanja koja posedujemo o prirodi?

"Tokom poslednjih nekoliko godina postojalo je snažno opiranje istraživanju neobičnog. Kritičari svega paranormalnog su osnovali uticajne komisije sa izričitim ciljem da se takva istraživanja potpuno prekinu... Ja nisam obuzet idejom da natprirodno mora da postoji. Ako se natprirodno iskustvo definiše kao iskustvo o nečem neobičnom, nešto što prevazilazi granice onoga što se smatra mogućim – onda je jasno da postoji neograničeno polje iskustva, koje samo čeka da bude istraženo. Činjenica da su takvi izveštaji, po svojoj prirodi, uglavnom anegdotski, dovela je do toga da se odbace kao neprihvatljivi za nauku. To je šteta, jer pretpostavljam da bi odgovori na neke zagonetke u oblasti paranormalnog, mogli da se nalaze u obrascu i sadržaju takvih izveštaja."

Format 13x20 cm • 369 str.

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption