Ukupna cena:

ENCIKLOPEDIJA KRISTALA - Džudi Hol

  • ENCIKLOPEDIJA KRISTALA - Džudi Hol
25.04 EUR
26.29 USD
2,981.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: ENCIKLOPEDIJA KRISTALA - Džudi Hol

Sveobuhvatni vodič kroz drago kamenje
Sadrži preko 200 kristala

Enciklopedija kristala predstavlja svo najbitnije kamenje koje se trenutno u svetu može nabaviti, kao i neke manje poznate i nedavno otkrivene kristale. Kompletno u boji i predivno ilustrovana, ovo je sveobuhvatni vodič za kristale, njihove oblike, boje i primene.
Forma kataloga vam omogućava da u trenutku pronađete vama poznati kristal ili identifikujete nepoznati. Za svaki kristal je navedena njegova praktična i ezoterična upotreba, uključujući duhovne, mentalne, psihološke, emotivne i fizičke efekte, kao i upotreba u lečenju. Ovo je neophodan priričnik za sve ljubitelje kristala. Obuhvatajući tradicionalno i savremeno znanje o kristalima, naslanja se na autorkino tridesetogodišnje iskustvo rada sa ovim predivnim darovima prirode.
Svaki kamen je živo biće. Tek ako mu tako priđemo i »oživimo ga« za nas same, dobićemo najviše od njega.

400 str.

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption