Ukupna cena:

ČUDO IMUNOG SISTEMA - Harun Jahi

  • ČUDO IMUNOG SISTEMA - Harun Jahi
5.99 EUR
6.29 USD
713.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: ČUDO IMUNOG SISTEMA - Harun Jahi

Razboljevamo se puno puta tokom naših života. Slabimo, padamo u krevet, dobijamo groznicu, ali se oporavljamo za nekoliko dana. Šta se dogada u našim telima tokom bolesti?
Tokom "bolesti" i "oporavka" naša tela postaju bojište na kome se odigrava ogorcena bitka. Uzrok bolesti je, uglavnom, prodiranje nekih stranih "organizama" u naše telo. Ta sicušna cudovišta su dovoljno efikasna da prouzrokuju smrt u roku od nedelju dana kada naše telo ne bi imalo mehanizam za odbranu protiv te invazije.

Poznat kao "imuni sistem", taj mehanizam je najdisciplinovanija, najsloženija i najuspešnija vojska na svetu. Naš imuni sistem koji se satoji iz pešadije, bojnih brodova, obaveštajnih jedinica, pa cak i "informaciono-tehnološkog centra" koji cuva zapis o neprijateljima, bori se sa mikroorganizmima tokom celog našeg života.

Ilustrovana u punom koloru, na glatkoj hartiji, knjiga pruža celoviti uvid u neprekidni rat za zdravlje u našim telima. Imuni sistem dokazuje da je ljudsko telo ishod jedinstvenog dizajna koji je isplaniran velikom mudrošcu i veštinom - potvrda savršenog i nenadmašnog Božijeg stvaranja.

150 str, format B5

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption