Domaća Knjižara
Ukupna cena:

2017 - Olga Slavnikova

  • 2017 - Olga Slavnikova
8.71 EUR
9.15 USD
1,037.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: 2017 - Olga Slavnikova

Na stogodišnjicu Oktobarske revolucije, 2017. godine, u Rusiji počinje nova revolucija, u znaku istih ideologija i u identičnim uniformama koje su korišćene i pre sto godina. Između ova dva događaja protekla je čitava jedna istorija sa svojim malim i velikim pričama, sa usponima i padovima, sa svirepim epizodama i časovima smirenja u svakodnevici, sa ideološkom pravovernošću i tranzicijskom nepredvidljivošću. Aktivirajući mnogobrojne kulturne, socijalne i istorijske kodove, roman 2017. Olge Slavnikove pripoveda, na sugestivan i iznijansiran način, šta je bilo posle te istorije. Zasnovan na društvenoj rekonstrukciji i na permanentnoj groteski i hiperboli, ovaj roman u lucidnosti pripovedne igre i u dalekosežnosti socijalne kritike prepoznaje svoje glavne snage kojima nas kroz uzbudljivu priču punu avantura, napetosti i preokreta vodi prema ozbiljnim i najozbiljnijim pitanjima i saznanjima našeg vremena.

Nagrada "Ruski Buker"

432 strane; Format: 14x21 cm; Tvrdi povez

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption